Тимошенко береже реліквію Ахметова, бачила помаранчевий холодильник і боїться терактів

П'ятниця, 26 серпня 2005, 16:06

Футболка ФК "Шахтар", яку прем'єр-міністр Юлія Тимошенко у свій минулий приїзд у Донецьк одягала під час прямого ефіру на телеканалі ТРК Україна, "є сімейною реліквією".

Про це вона сказала кореспондентові "Острова", відповідаючи на питання про те, яке місце займає футболка, що була їй подарована.

"Я вам зізнаюся, у мене є не тільки футболка. Мені тоді подарували повну футбольну форму команди "Шахтар". Ця форма займає найпочесніше місце в моєму гардеробі. Вона є нашою сімейною реліквією", - сказала Тимошенко.

"Мені сьогодні на заводі "Норд" показали помаранчевий холодильник. І я побачила, що існує багато речей, які нас об'єднують, а не роз'єднують", - додала прем'єр.

Тимошенко також заявила, що у свій наступний приїзд у Донецьку область відвідає дуже багато підприємств, у тому числі і не передових.

Про це вона сказала, відповідаючи на питання журналістів про те, чому маршрут усіх високих гостей обмежується шахтою ім. Засядька і ВАТ "Норд".

"Сьогодні свято - День шахтаря і День міста, і мені не хотілося б нікому псувати настрій. Але буквально після свят, у свій наступний приїзд, я докладно познайомлюся з Донецькою областю. І я обіцяю, що ми обов'язково приїдемо на ті підприємства, куди нас ніколи не запрошують", - сказала Тимошенко.

Вона провела огляд підприємства "Норд" і залишилася дуже задоволеною, повідомляє "Острів".

"Це те саме підприємство, що дає надію на те, що відродження України знадобиться не 15 років, а лічені роки", - сказала Тимошенко.

Донецька газета також повідомляє, що в зв'язку з приїздом прем'єра в Донецьку перекриті центральні дороги, відключені світлофори. На дорогах кілометрові пробки.

У порівнянні з липневим візитом президента Ющенка, який не приніс донецьким автомобілістам стільки незручностей, візит прем'єр-міністра викликає масу негативних емоцій, відзначає газета.

Рядові співробітники міліції пояснюють водіям необхідність посилених заходів безпеки, можливим терактом проти прем'єра, хоча керівництво правоохоронних органів називає таку небезпеку чисто теоретичної.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування