Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поговорив з Тимошенко про "ясну філософію"

Понеділок, 29 серпня 2005, 20:27

Президент Віктор Ющенко провів нараду з вироблення основних параметрів макроекономічної та бюджетної політики на 2006 рік.

Про це повідомляє прес-служба президента у понеділок.

У нараді взяли участь прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, секретар РНБОУ Петро Порошенко, міністр фінансів Віктор Пинзеник, міністр економіки Сергій Терьохін, голова НБУ Володимир Стельмах, голова Фонду держмайна Валентина Семенюк, провідні економісти, радники президента.

На початку наради Ющенко наголосив на необхідності провести "чіткий та жорсткий" моніторинг економічного розвитку України в 2005 році та підготувати проект бюджету, який передбачатиме "ясну філософію" економічного зростання в 2006 році.

Президент підкреслив, що бюджет-2006 повинен дати відповіді на всі виклики соціально-економічного розвитку України, відобразити "реальний захист інтересів людини і бізнесу", забезпечити "найкращі умови для надходження інвестицій та "розігріву" економіки".

Під час наради прем’єр-міністр доповіла Ющенку про хід виконання доручень президента щодо проведення реформ у гуманітарній та економічній сферах, а також представила принципи формування бюджету на наступний рік.

Обговорюючи принципи формування головного фінансового документа країни, Ющенко закликав учасників наради пам’ятати про "унікальну економічну привабливість" України, а відтак – знаходити сучасні активні методи залучення інвестицій та ефективно використовувати приватизаційні можливості цього і наступного років.

Президент також наголосив на необхідності підготувати проект бюджету, який "піде у Верховну Раду детально обговорений та підготовлений і базуватиметься на реформах освіти, медицини, житлово-комунального господарства та інших галузей".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування