Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не хоче ядерних ударів Тимошенко, а Рибачук не зважає на sms з проханнями

Субота, 10 вересня 2005, 16:42

Держсекретар Олег Рибачук отримав доручення від президента Віктора Ющенка тримати на контролі проведення розслідування звинувачень, висунутих Олександром Зінченком.

"Президент сказав, щоб я прослідкував – я прослідкую по цій темі. 15 вересня у мене відбудеться нарада з керівництвом СБУ і прокуратури з цього приводу", - сказав Рибачук журналістам в суботу під час поїздки до своєї дачі під Києвом.

Він також повідомив, що хоче зустрітися зі своїм попередником Олександром Зінченком, однак досі їм не вдалося сконтактуватися.

Рибачук повідомив, що обговорював з президентом виступ екс-прем'єра Юлії Тимошенко на телеканалі "Інтер" напередодні ввечері.

"Ми прийшли до єдиного висновку: якщо ставити на перше місце діяльність по принципу обоюдного ядерного удару – то це не те, що очікують українці і те, на що очікують наші опоненти", - сказав він.

За словами держсекретаря, Тимошенко діє за формулою: "Вона – друг президента, але опонент його оточення. Президент – свята людина, але його команда – дияволи".

Рибачук нагадав, що досі звинувачення Зінченка і Тимошенко не були підкріплені фактами.

Рибачук відмовився відповідати на питання про склад нового уряду, пославшись, що це є компетенцією в.о. прем’єр-міністра Юрія Єханурова. "До мене приходять бажаючі там працювати, надсилають sms-ки. Я знаю, куди всіх відправляти – до Єханурова. Від мене жодної рекомендації по кандидатурам не буде".

Рибачук тільки сказав, що у новому уряді не буде віце-прем'єра з євроінтеграції, оскільки після підсилення функцій МЗС у цьому поки відпала необхідність.

На питання спрогнозувати, чи залишаться у новому уряді Євген Червоненко і Давид Жванія, Рибачук сказав: "Схема одна – навести достовірні докази відділення влади від бізнесу".

Він додав, що цьому питанню буде присвячена зустріч у неділю Рибачука з колишніми і нинішніми депутатами із групи "Разом", до якої також входили Червоненко і Жванія.

Рибачук також сказав, що президент хоче поставити крапку в питанні власності. "Давайте візьмемо шістку найкращих світових аудиторських компаній, оцінимо сумнівні підприємства і дамо можливість доплатити нинішнім власникам", - сказав Рибачук.

Українська правда


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: