Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія назвав заступника прокладкою, а Тимошенко - шантажисткою

Субота, 10 вересня 2005, 19:24

Виконуючий обов’язки міністра з надзвичайних ситуацій Давид Жванія заявляє, що його заступник Валерій Кальченко був призначений на посаду шляхом шантажу.

Про це говориться в заяві Жванії, розповсюдженій прес-службою "Народного Союзу Наша Україна" у відповідь на звинувачення з боку Кальченка.

"Мій заступник був призначений, по суті, шляхом шантажу прем'єрки. Вона поставила умову підписання подань на заступників міністра МНС – я мав першим завізувати документ про призначення своїм заступником Кальченка", - говориться в заяві.

"Тобто затвердження всієї структури міністерства йшло пакетом, на чолі якого обов'язково мала бути людина Тимошенко. Папери на затвердження пролежали в Кабміні близько місяця", – вважає Жванія.

За словами в.о. міністра, "заява Кальченка має дві складові". "По-перше, в міністерстві я йому не давав можливості реалізовувати корупційні схеми, які в нього були напрацьовані з 1995 року, коли він був на посаді міністра МНС", - відзначив він.

"А по-друге, це проста передвиборча технологія. Після вчорашнього інтерв’ю на "Інтері" сьогодні заговорили політичні "прокладки Тимошенко", – наголосив Жванія.

Він також не виключає, що "резиденти Тимошенко, які були інтегровані у кампанію, а потім у владу, будуть систематично привертати до неї увагу псевдосенсаційними заявами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування