Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко приїхав у парламент для Єханурова

Вівторок, 20 вересня 2005, 11:38

Президент Віктор Ющенко прибув до сесійної зали Верховної Ради, де депутати розглянуть питання призначення Юрія Єханурова на посаду прем’єр-міністра.

Раніше голова Верховної Ради Володимир Литвин повідомив, що питання призначення Єханурова стоїть другим на порядку денному.

Литвин повідомив, що згідно з домовленістю, на погоджувальній раді першим питанням розглядатиметься економічний і соціальний стан в країні, другим - призначення на посаду прем'єра Юрія Єханурова, третім - включення і розгляд питання про створення слідчої комісії по звинуваченням в корупції.

Спікер наголосив, що керівники фракцій домовились, що "з третього питання буде позитивне голосування".

В той же час комуністи вимагали поставити першим питання про створення комісії про фінансування компанії Ющенка Борисом Березовським.

Натомість "нашоукраїнці" запропонували розслідувати фінансування КПУ.

Окрім того, "нашоукраїнець" Павло Качур попередив, що в частини депутатів забрали картки, і вони не можуть самостійно голосувати.

Литвин оголосив про вихід з "Єдиної України" та перехід до "Вперед, Україно!" Людмили Давидової. Про виключення Володимира Гошовського з фракції СПУ.

Литвин оголосив про реєстрацію чотирьох нових депутатів, які пройшли до парламенту за списком блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" - Льва Глухівського, Володимира Ступака, Олександра Марченка і Миколи Поровського.

На сьогоднішній день у фракцію Компартії входять 56 депутатів, "Регіонів України" - 52, "Нашої України" - 45, Народної партії - 44, БЮТ - 40, Соцпартії - 25, УНП - 23, СДПУ(о) - 20, "Уперед, Україно!" - 20, "Єдина Україна" - 19, НРУ - 15, "Реформи і порядок" - 15, фракцію ПППУ - 15, НДП і "Трудова Україна" – 14, позафракційних -26.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування