Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заявляє про поновлення "нафталінового" компромату проти неї

Середа, 21 вересня 2005, 13:05

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що проти неї поновлені репресії.

Про це вона сказала під час прес-конференції у середу.

"Я думаю, ні для кого не відкрию секрет, що сьогодні всі старі репресії проти мене особисто, проти моєї команди поновлені. Причому поновлені по жорстким командам і поновлені по пронафталіновому компромату, який мав ще Леонід Кучма", - сказала вона, коментуючи інформацію Генпрокуратури щодо оскарження рішення судів про скасування боргів ЄЕСУ.

За словами Тимошенко, їй це "прикро" чути. "Я думаю, що кожна людина, яка має інтелект, розуміє, що все це абсурд, і цей абсурд я не хочу коментувати".

Водночас Тимошенко зазначила, що вона "ніколи не боялась репресій" і сьогодні її "настрій" не змінився.

Тимошенко також сказала, що готова подати руку "виключно президенту" Віктору Ющенку, але не його оточенню.

На питання, що Тимошенко збирається робити у разі відмови Ющенка на її пропозицію розпочати переговори про спільне формування уряду, вона відповіла, що вона "ні в якому випадку, заради будь-яких амбіцій" не буде "руйнувати нашу єдність з президентом".

"Я не створювала спільної команди з будь-якими людьми, про які ви сказали (Петро Порошенко, Микола Мартиненко, Олександр Третьяков), я створювала спільну команду з президентом країни, якому я вірила і хочу продовжувати вірити", - сказала вона.

Тимошенко також зазначила, що для створення спільної команди з президентом потрібно "абсолютно чітко прибрати тих людей, які створювали середовище, яке абсолютно неспівставне з ідеалами, з якими ми йшли на вибори".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування