Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ВДРУГЕ ВНЕСЕ ЄХАНУРОВА з аркушем

Середа, 21 вересня 2005, 20:17

Президент Віктор Ющенко вирішив повторно внести до парламенту кандидатуру Юрія Єханурова для затвердження прем'єр-міністром.

"Вже сьогодні ввечері президент зробить подання щодо затвердження Юрія Єханурова і завтра сподівається на результативне голосування", - сказала речник Ющенка Ірина Геращенко у середу ввечері по закінченні зустрічі президента із лідерами фракцій.

За її словами, зранку в четвер президент планує відвідати парламент.

Вона сказала, що розмова Ющенка з лідерами фракцій "була дуже позитивна, конструктивна, щира і відверта".

"Президент сказав, що бачить не уряд політиків, а уряд професіоналів-прагматиків, який відокремить вибори від поточної ситуації", - процитувала вона Ющенка.

За словами речника Ющенка, він сказав лідерам фракцій "найвищий мандат на формування уряду має Юрій Єхануров".

"Президент звернувся до Юрія Єханурова зі словами, що перед ним чистий аркуш паперу і що він уповноважений вести переговори щодо входження в уряд професіоналів", - сказала Геращенко.

При цьому вона додала, що силовий блок міністрів президент залишає за собою, але в останній момент він узгодить ці кандидатури з лідерами фракцій.

Зустріч у президента тривала чотири години.

На зустрічі були присутні уповноважені представники фракцій БЮТ Олег Білорус, "Регіони України" Раїса Богатирьова, партії "Єдина Україна" Богдан Губський, ПППУ Станіслав Довгий, Народної Партії Ігор Єремеєв, Народного Руху В'ячеслав Коваль, Української Народної Партії Юрій Костенко, СДПУ(о) Леонід Кравчук, партії Народний союз "Наша Україна" Микола Мартиненко, СПУ Олександр Мороз, НДП та партії "Трудова Україна" Валерій Пустовойтенко, комуністів Петро Симоненко, партії "Реформи і порядок" Сергій Соболєв, партії "Вперед, Україно!" Ігор Шаров, а також голова Верховної Ради Володимир Литвин, держсекретар Олег Рибачук, перший заступник держсекретаря Іван Васюник, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування