Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук віддав Семенюк акції НЗФ

Четвер, 22 вересня 2005, 17:12

Рішення суду щодо повернення у власність держави в особі Фонду державного майна 50% плюс 1 акція ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" виконано.

Про це повідомляє Міністерство юстиції на своєму офіційному сайті.

Згідно з повідомленням, до Мін’юсту надійшов лист від ТОВ “Славутич-Реєстратор", який є реєстратором ВАТ "Нікопольський завод феросплавів", де повідомляється про добровільне виконання постанови Вищого господарського суду України від 26 серпня 2005 року щодо незаконності приватизації акцій НЗФ і повернення їх у держвласність.

У листі також сказано, що на рахунок Фонду держмайна в системі реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" зараховано 151 768 991 акція (50% плюс 1 акція від статутного фонду підприємства) шляхом списання з рахунку номінального утримувача ВАТ "Міжрегіональний фондовий союз" вище вказаних акцій, які в свою чергу обліковувались на рахунку у цінних паперах, відкритому зберігачем АБ "Укрсоцбанк".

Зазначений лист також направлено до Фонду державного майна, Генеральної прокуратури та секретаріату президента.

Як відомо, Вищий господарський суд України 26 серпня повністю підтвердив, що акції НЗФ повинні бути повернені в держвласність.

Верховний суд України 8 вересня своєю ухвалою відмовив консорціуму "Придніпров'я" в розгляді касаційної скарги на ухвалу Вищого господарського суду.

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування