Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Ющенка миритиме Баба Параска

П'ятниця, 23 вересня 2005, 11:03

Мирити президента Віктора Ющенка та екс-прем’єра Юлію Тимошенко до Києва їде одна з найактивніших учасниць Помаранчевої революції, яка була на Майдані з першого до останнього дня, тернопільчанка Параска Королюк.

Про це у п’ятницю повідомляє телеканал НТН.

За словами каналу, "у дорогу 66-річну активістку проводжали чи не усім селом".

"Мешканці сподіваються на краще і вірять, що Параска, як завжди, доб’ється свого і примирить двох помаранчевих соратників", - зазначено у повідомленні.

Як повідомляє канал, "66-річна бабця Параска провела на Майдані 66 днів, від першого – до інавгурації президента. Вона добра знайома Юлії Тимошенко та Віктора Ющенка".

"З президентом бачилася разів шість. Останній – на День Незалежності", - зазначає НТН.

З нагоди Дня Незалежності бабцю Параску за активну участь у революції нагородили орденом княгині Ольги третього ступеня.

Як говорить бабця Параска, "він (Ющенко) в мене як рідний син, а вона (Тимошенко) щитайте дочка чи невістка. А дітей щитаю внуками".

"Я кожен день плачу. Я хочу їх помирити, щоб вони були в одному", - говорить вона.

"Так як ми боролись в одному. Були разом. Щоб ніякий Єхануров, що ми їх на Майдані не бачили. Я його зараз бачу по телевізору. Він мені ні куска хліба не подав", - заявляє бабця Параска.

Зокрема, вона додає: "Все вже викопала. Я вже можу там сидіти і мирити їх цілими днями. Не поїду, доки не помирю. Так як не поїхала тоді, доки не стала вона прем’єром, а Віктор Андрійович – президентом".

Родичі поставились із розумінням до прагнення бабці Параски і зокрема зазначають, що "їй завжди вдається те, що вона задумала".
"Всі жителі села сподіваються лише на краще", - зазначає канал НТН.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування