Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Осередок Ющенка закликав забути Майдан і вибрав головою Литвина

Понеділок, 26 вересня 2005, 14:16

Учасники позачергової звітно-виборчої конференції Київської облорганізації "Народного Союзу Наша Україна" пропонують "забути Майдан і працювати".

Такі думки звучали на парт-конференції в суботу, де вирішувалося питання про зміну голови Київської обласної організації НСНУ, посаду якої дотепер займала депутат Олена Бондаренко, пише Обком.

У провину Бондаренко ставили "відсутність печатки і фінансування організації, погані організаторські здібності, її також обвинуватили в розколі київських організацій Руху, ПРП і НСНУ, і навіть у лобіюванні вузькопартійних інтересів кримінального авторитета на прізвисько "Пантелеймон".

У результаті конференція визнала незадовільною роботу глави Київської обласної організації НСНУ Бондаренко.

Делегати обрали новим головою обласної організації НСНУ нардепа Вадима Литвина, що перейшов у "Нашу Україну" 8 грудня 2004 року. У парламент він обирався як член Компартії, входив у фракції КПУ, ПППУ-Трудова Україна, був позафракційним.

"Слід зауважити, що якщо на минулій звітно-виборчій конференції основним аргументом виступаючих було "ми не можемо підвести Віктора Андрійовича", то тепер наймоднішою фразою стало "давайте забудемо про Майдан і будемо працювати", - відзначає автор статті.

Він також відзначає, що конференція забула припинити повноваження Бондаренко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування