Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пинзеник залишився, і не розкидатиме як інші каміння

Середа, 28 вересня 2005, 19:48

Міністр фінансів Віктор Пинзеник залишається в уряді, щоб зреалізувати все, що розпочав, і працювати для України.

Про це йдеться в заяві Пинзеника, поширеній його прес-службою після його перепризначення на посаді мінфіну президентом.

"Влада – це важка праця і, насамперед, відповідальність. Я залишаюся, бо взяв на себе таку відповідальність, бо напівдорозі не можна залишати те, що мушу виконати. Це відповідальність перед майбутнім України, яка лише завдяки обранню президентом Віктора Ющенка вперше отримала унікальний шанс. Ми не маємо права його втратити", - наголосив Пинзеник.

Він нагадав, що однією з головних функцій Міністерства фінансів є підготовка і наповнення бюджету.

"І ми вперше зробили бюджет тим, чим він і має бути – інструментом забезпечення добробуту простим людям. Це при тому, що у спадок нам залишилися величезні проблеми, що загрожували усій економіці. І ми не лише сформували бюджет на 2005 рік із великими соціальними цілями, ми уже дев’ять місяців успішно його виконуємо!", - зазначив Пинзеник.

Він звернувся до своїх соратників з партії "Реформи і порядок" не підтримувати розкол сил, які прийшли з президентом.

"Не для того, щоб сіяти розбрат, ми прийшли разом з Віктором Ющенком, а для того, щоб разом з ним побороти важкий спадок суспільних проблем і збудувати нове", - наголосив Пинзеник.

"Я залишаюся, щоб збирати каміння. І хай Бог зупинить тих, хто прагне його розкидати", - закінчив міністр фінансів свою заяву.

Як відомо, один з членів ПРП Микола Томенко поставив умову, що Пинзеник має вийти з ПРП, якщо залишиться працювати в уряді.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування