Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун поспішив з викриттям Червоненка?

Четвер, 29 вересня 2005, 15:58

Прес-служба Генпрокуратури спростовує інформацію про порушення кримінальної справи за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Іллічівського порту та Міністерства транспорту і зв’язку України.

Відповідне повідомлення прес-служба ГПУ поширила в четвер ввечері.

Як зазначається в повідомленні, на даний час проводиться перевірка, яку досі не завершено.

Раніше ж повідомлялося, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Міністерства транспорту і зв’язку та Іллічівського порту при укладанні договору про спільну діяльність з ПП "Укртрансконтейнер".

"У ході перевірки додержання законів державним підприємством "Іллічівський морський торговельний порт" встановлено численні порушення законодавства у сфері економічно-фінансової діяльності", - зазначала прес-служба.

Як встановлено, у 20 випадках експертна вартість майна порту, яке передається у спільну діяльність, визначена нижчою за залишкову вартість на суму 2,8 млн. грн. При укладанні договору також не вирішено питання умов найму і праці працівників порту, захисту їх конституційних прав, йшлосяв повідомленні.

Генпрокурором також прийняте рішення провести комплексні перевірки у всіх морських портах України.

Як відомо, раніше голова СБУ Олександр Турчинов звинуватив екс-міністра транспорту і зв’язку Євгена Червоненка в безкоштовній передачі майна порту приватній структурі. Сам міністр і порт звинувачення відкинули. МВС також не знайшло доказів зловживання.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування