Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра Іванівна розкрила очі Березовському

Четвер, 29 вересня 2005, 17:24

Депутат Віра Ульянченко вважає, що заяви про вплив на президента Віктора Ющенка з боку його оточення не відповідають дійсності.

Про це вона заявила в четвер, повідомляє прес-служба НСНУ.

"Впливати на президента – це бажання багатьох, але воно зовсім не підтверджується дійсністю. Віктор Ющенко – самодостатній політик, який вміє вислухати всіх і сам прийняти рішення. Ні Третьяков, ні Порошенко, ні свого часу Зінченко ніколи не впливали на президента", - сказала Ульянченко.

"Вирази "вміння слухати" і "впливати на когось" не є однаковими за значенням. Проте дехто навмисно їх не розрізняє. Я не виключаю, що багато з тих, хто свого часу спілкувався з пезидентом, дозволяють собі розмови про те, що вони мали вплив на те чи інше рішення. Але це з області фантастики!" – наголосила вона.

За її словами, "пезидент завжди прагнув, щоб команда розуміла його, вміла слухати, і головне – чула. Якщо б деякі політичні фігури свого часу почули президента, не було б тієї ситуації, яка виникла в середині команди".

"Віктор Ющенко завжди у своїх підходах в роботі керується принципом єдності і стабільності", - підкреслила Ульянченко.

Раніше російський бізнесмен Борис Березовський заявляв, що звертаючись до нього, представники оточення Ющенка називали його несамостійним політиком і залежним від них.

Ульянченко до того, як стала депутатом, була помічником Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування