Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коновалюк заявляє, що він з Ющенком, і просить народ його підтримати

Четвер, 8 вересня 2005, 16:29

Голова партії "Трудова Україна" закликає підтримати дії президента Віктора Ющенка, який у четвер відправив у відставку уряд, голову Ради національної безпеки та оборони Петра Порошенка та низку чиновників.

Про це йдеться у зверненні Коновалюка до українського народу, розповсюдженого прес-службою партії.

"Я звертаюся до всіх громадян України з проханням відкинути політичні суперечки, забути про особисті симпатії чи антипатії і підтримати президента України Віктора Ющенка", - йдеться у зверненні.

За словами Коновалюка, Україна зараз переживає "непрості часи", а суспільство і владу "охопила глибока криза". "Її подальше поглиблення може призвести до надзвичайно трагічних наслідків", - додає Коновалюк.

Водночас голова "Трудової України" зазначає, що він підтримує дії президента "зовсім не тому, що партія влади начебто діє абсолютно вірно, і не тому, що політична партія "Трудова Україна" начебто погоджується з курсом партії влади".

"Але перед лицем загрози кардинального поглиблення розколу країни і народу та з метою підтримати консолідуючі сили, "Трудова Україна" як партія конструктивної опозиції ніколи не стане на бік тих сил, які ведуть країну до прірви, розвалу, хаосу і заворушень", - йдеться у зверненні.

За словами Коновалюка, "Трудова Україна” "завжди дотримуватиметься курсу на реалізацію розумної, прагматичної політики, що опирається на економіку, продовжуватиме захищати інтереси людини праці".

"А це можна зробити тільки за умов збереження цілісності нашої багатонаціональної країни", - вважає він.

"Вікторе Андрійовичу! У цій складній ситуації ми з вами, ви можете повністю на нас покладатися", - йдеться у зверненні.

Як відомо, у четвер на засіданні політради Коновалюка було виключено з лав партії.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...