Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз вирішив, що його прослуховує Луценко

П'ятниця, 9 вересня 2005, 12:06

Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз спрямував запит до Генеральної прокуратури, який стосується прослуховування його телефонних розмов правоохоронними органами.

Запит зачитав на пленарному засіданні в п'ятницю перший заступник голови парламенту Адам Мартинюк, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Водночас депутат Ярослав Кендзьор звернувся із запитом до прем'єр-міністра, у якому піднімає питання про втручання Міністерства закордонних справ Росії у внутрішні справи України щодо переходу на державну мову судочинства.

У запиті депутата Володимира Матвєєва до генпрокурора мова йде про ініціювання розриву договору купівлі-продажу пакету акцій державної акціонерної холдингової компанії "Чорноморський суднобудівний завод" і повернення його в державну власність.

Група депутатів, зокрема Володимир Сівкович, направила в Генпрокуратуру запит стосовно стану розслідування кримінальної справи за фактом отруєння президента України Віктора Ющенка, а також затягування досудового слідства.

Депутат Володимир Яворівський направив запит генеральному прокурору з приводу зволікання з розслідуванням наданих ним доказів про економічні злочини Віктора Медведчука і його бізнес-спільників проти України і її народу, які були вчинені протягом 10 років під егідою концерну "Славутич".

Депутат Степан Хмара звернувся до Генпрокуратури, Міністерства внутрішніх справ із запитом щодо нового розслідування вбивства депутата Вадима Гетьмана.

Депутат Леонід Грак направив у Генпрокуратуру запит про розміщення головою Української православної церкви (Київського патріархату) Філаретом $350 млн. на рахунках в США і Гонконгу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: