Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кучми знайшовся квиток члена партії, який валявся прямо на Банковій

Понеділок, 10 жовтня 2005, 15:45

Лідер партії "Трудова Україна" Валерій Коновалюк стверджує, що його особистою дискредитацією займаються російські політтехнологи.

"В офісі Сівковича під керівництвом Княжицького два московські політтехнологи фактично займаються виключно одним: моєю особистою дискредитацією", - сказав Коновалюк у понеділок на прес-конференції.

"Прізвище одного з них – Гастелло, "весельчак такой упитанный", - додав лідер партії.

На уточнююче запитання, хто є цим другим політтехнологом, Коновалюк відповів, що прізвища його не знає, але це "молоденький такий чоловік".

Крім того, Коновалюк запропонував створити музей чорних технологій, у якому були б, зокрема, і плівки Мельниченка, і квитанції Березовського.

Як відомо, Коновалюк наполягає, що залишається єдиним легітимним лідером "Трудової України" – при тому, що про своє керівництво партією заявляє і Володимир Сівкович.

Основною причиною виникнення конфлікту в партії Коновалюк назвав гроші.

"Основним аргументом у всій цій історії є гроші, і щоб змінити думку членів політради за одну ніч, мабуть, потрібно було чимало коштів", - зазначив він.

Коновалюк не уточнив, хто саме давав гроші, однак зауважив, що "першим, хто привітав Сівковича 23 вересня, був, на моє велике здивування, Віктор Янукович".

Крім того, Коновалюк зазначив, що має повне право використовувати словосполучення "Трудовий союз".

На аргументи лідера "Трудової партії" України Михайла Сироти про те, що він (Сирота) має право на знак "Трудовий союз", Коновалюк зазначив: "Якщо людина вважає, що однією тільки назвою можна виграти вибори, то на сьогодні це несерйозно".

Зокрема він додав: "Ви знаєте, що на реєстрацію (товарного знаку) потрібні десь півроку. Це певні міжнародні конвенції, а пану Сироті видали цю реєстрацію через півтора місяці і з грубими порушеннями".

"Якщо я б планував виробляти печиво або цукерки і назвав би їх "Трудовий союз", дійсно я мав би звернутись до Сироти", - зазначив Коновалюк.

Він сказав, що "всі політичні права" для створення політичного блоку "Трудовий союз" належать коаліції партій - "Всеукраїнській партії трудящих" і "Селянській демократичній партії України".

Під час прес-конференції Коновалюк також показав посвідчення члена "Трудової партії" України Сироти під номером один, видане Леоніду Кучмі.

"Почесним президентом цієї партії є Леонід Данилович Кучма. Це оригінал", - заявив Коновалюк.

На питання, звідки у Коновалюка оригінал посвідчення, він відповів: "Бюджетний комітет знаходиться на Банковій, 6, поряд з адміністрацією президента. Коли на Майдані було дуже багато людей і коли події розвивались досить стрімко, блокувались урядові та державні органи, хтось просто викинув коробку поряд з входом у бюджетний комітет".

"Мої помічники знайшли її та просто принесли. Там є багато документів. З часом багато чого проясниться. Буде багато веселого і цікавого", – пообіцяв Коновалюк.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування