Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слухаючи Тимошенко, Порошенко відчував себе ідіотом

Вівторок, 11 жовтня 2005, 10:57

Екс-секретар РНБОУ Петро Порошенко стверджує, що на засіданнях уряду і нарадах у президента екс-прем'єр Юлія Тимошенко маніпулювала цифрами, що не мали нічого спільного з дійсністю.

Про це він сказав в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

"Віктор Андрійович, от ми провели моніторинг - ціна м'яса на ринках складає зараз від 14 до 19 гривень. Але 19 - це, звичайно, багато, і ми цього не допустимо. Зараз же зіб'ємо до 17"... "Віктор Андрійович, отут деякі стверджують, що в нас 3-4 відсотка росту ВВП, але ми провели аналіз - у нас насправді 20!" - Як двадцять, про що ви говорите? – "Так, двадцять! Віктор Андрійович, у нас усе прекрасно розвивається, ми контролюємо безробіття, у нас з'являється по 70-80 тисяч нових робочих місць щомісяця", - переказав Порошенко зміст засідань.

"І усі сидять, і відчувають себе ідіотами. Заводи закриваються через тарифну політику уряду, а в них по 80 тисяч робочих місць!", - відзначив він.

За словами Порошенка, взяти стенограму засідань потім було неможливо, оскільки за вказівкою прем'єр-міністра стенограму видавати забороняли.

Порошенко вважає, що зараз навколо Тимошенко зібралися політтехнологи, що працювали на стару владу.

На питання, кого саме він має на увазі, Порошенко відповів: "Панів Волкова і Левенця, технологів Медведчука, Бродського - вони зібралися в оточенні екс-прем'єра і за дуже чималі гроші бізнес-структур, що теж потягнулися під цю "кришу", реалізують брудні технології".

"Після революції суспільство повірило новій влади і виявилося незахищеним, якщо хочете, без імунітету до чорного піару, тому що все це було механізмами старої влади", - відзначив він.

На питання про своє кумівство з президентом, Порошенко сказав, що не хоче коментувати цю тему.

Він відзначив , що слово "кумівство" має "зовсім негативний зміст: воно означає необґрунтовані привілеї до близьких знайомих".

"Мені не подобається слово "кум", я його ніколи не вживаю. Я президентові - не кум! - так і запишіть. Але в моїх дітей є хрещений батько - і це Віктор Ющенко. На людину, яка погодилася стати хрещеним батьком, це накладає зобов'язання винятково духовного характеру - і жодних інших!", - підкреслив Порошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування