Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не хоче бути папугою через Порошенка

Вівторок, 11 жовтня 2005, 17:57

Президент Віктор Ющенко заявляє, що йому невідомі факти кримінальних дій колишнього секретаря Ради національної безпеки й оборони Петра Порошенка.

Про це Ющенко заявив у Новобогданівці Запорізької області у вівторок.

"Я керуюся висновками, які зробила комісія, я керуюся листами, які я одержав від Служби безпеки, про те, що до цих персон (Порошенко), які обвинувачуються в кримінальній частині, до тих персон, про яких ви згадали, зв'язків не встановлено, зв'язку немає ні в Генпрокуратурі, ні в СБУ", - сказав Ющенко.

"Це я вам востаннє повторюю й ставлю крапку. Мені набридло щодня працювати папугою", - додав президент.

"Я дав доручення Омельченку (київський міський голова) і цим структурам, щоб вони розібралися й виявили ці помилки", - сказав Ющенко.

За його словами, якщо такі помилки будуть виявлені, то він перший буде виступати за те, щоб цей будинок знести.

Як повідомлялося, Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо екс-секретаря РНБО Порошенка за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 206 Кримінального кодексу, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Генпрокуратура обвинувачує Порошенка в "протидії законної господарської діяльності двох підприємств, які зводили будинок по вул. Грушевського, 9-а в Києві".

В 2003 році містобудівна рада Києва затвердила проект будівництва на вул. Грушевського, 9-а житлового будинку з паркінгом.

В 2004 інвестор вирішив внести корективи, збільшивши поверховість до 25 поверхів. Містобудівна рада затвердила лише 20 поверхів, однак уже зведено 22 поверхи.

У вівторок Київрада зобов'язала ТОВ "Інвес" здійснити перебудову житлового будинку на вулиці Грушевського, 9-а й привести його у відповідність із затвердженою проектною документацією.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: