Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Тимошенко пішла львівська соратниця

Середа, 12 жовтня 2005, 12:38

Колишня голова Львівської міськорганізації партії "Батьківщина" Емілія Подляшецька припиняє боротьбу за членство в "Батьківщині" та вступає до "Народного Союзу Наша Україна".

Про це вона заявила на прес-конференції у Львові, повідомляє прес-служба НСНУ.

"Я зрозуміла, що уже немає потреби боротися. Я не бачу далі себе в цій партії. Це вже не та партія, в якій я була, яку я розбудовувала", - сказала Подляшецька.

За її словами, кадрова політика, яку проводить керівництво Львівської обласної організації "Батьківщини", спрямована на побудову політичної структури, де рішення приймаються однією особою – головою осередку Іваном Деньковичом.

"Люди, які намагаються протистояти кадровій політиці Деньковича, відсторонюються від партійних справ, а далі виключаються з лав партії, як "неугодні". Натомість у партію приймають безликих людей", - зазначає прес-служба.

"Я неспроможна була змінити ситуацію, яка склалася в партійному осередку. Я заявляю, що за останні вісім місяців Іван Денькович виключив з партії усіх людей, котрі були найактивнішими на Майдані. Одночасно львівська "Батьківщина" перетворюється у "бізнес-клуб", - зазначила екс-голова міського осередку "Батьківщини".

"Симптомом, який може свідчити про наростання негативних тенденцій, є той факт, що молодіжне крило "Батьківщини" у Львівській області усім складом вийшло із лав партії на знак незгоди із партійним керівництвом", - вважає Подляшецька.

Така ситуація, на її думку, спостерігається не лише на Львівщині. Вона зазначила, що "Батьківщина" у 2002 році і "Батьківщина" зараз – це принципово відмінні організації за методами прийняття рішень та способами співпраці з іншими політичними силами".

Відповідаючи на питання журналістів щодо своєї подальшої політичної діяльності, Подляшецька сказала: "Я піду в ту політичну силу, яка організовувала Майдан. У цій силі є багато людей, котрі можуть підставити плече і гідно оцінити мої старання. Це – "Народний Союз Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: