Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На прощання Піскун здивував Луценка

Понеділок, 17 жовтня 2005, 14:58

Міністерство внутрішніх справ висловило подив щодо звинувачень на свою адресу з боку екс-генпрокурора Святослава Піскуна.

"Днями деякі ЗМІ повідомляли про намір генпрокурора Святослава Піскуна звернутися до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з проханням притягнути до відповідальності заступника міністра Геннадія Москаля", - йдеться у заяві департаменту по зв’язках із громадськістю МВС.

Також у заяві згадується про намір Піскуна звернутись з проханням про "звільнення від виконання обов’язків начальника Департаменту кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС Михайла Цимбалюка, пов’язуючи це, зокрема, з діяльністю в м. Дніпродзержинську злочинної групи, яка займалася торгівлею жінками".

МВС висловило "подив щодо цих звинувачень, адже згадані злочини було викрито безпосередньо працівниками міліції".

Зокрема, ДЗГ нагадав про справу неповнолітньої жительки м. Дніпродзержинськ, яка займалася вербуванням неповнолітніх дівчат для вивозу до Москви з метою продажу за грошову винагороду для використання їх у сексіндустрії.

В заяві зазначається, що зараз матеріали даної кримінальної справи "знаходяться на розгляді у Дніпровському районному суді м. Дніпродзержинська".

"Таким чином, вимога Піскуна щодо притягнення до відповідальності окремих посадових осіб МВС є щонайменше некоректною. Адже якщо за кожен викритий злочин звільняти працівників, які його розкривали чи їх керівників – незабаром не буде кому розкривати злочини", - зауважує департамент.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування