Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко повторила за Ющенком

Субота, 22 жовтня 2005, 19:10

У суботу було створено Всеукраїнську молодіжну організацію "Батьківщина молода" – молодіжне крило партії "Батьківщина".

На з'їзді були присутні делегати з усіх областей України та АРК "Крим", які представляють актив партії "Батьківщина", повідомляє прес-служба партії.

Почесним головою "Батьківщини молодої" делегати обрали Юлію Тимошенко. Головою громадської організації був обраний керівник координаційної ради Віктор Таран.

Делегати з'їзду також вирішили розпочати роботу по створенню коаліції молодіжних організацій на підтримку Юлії Тимошенко.

"Така коаліція має стати демонстрацією того, що молодіжний рух в Україні не може буде монополізований однією молодіжною структурою, навіть якщо її патронує особисто міністр у справах молоді та спорту", - говориться в прес-релізі.

На думку членів "Батьківщини молодої" участь в організації помпезного з'їзду молодіжної організації Народного Союзу "Наша Україна" багатьох чиновників "демонструє суперечність між заявами президента Ющенка про незастосування адміністративного ресурсу та непідтримку владою жодної політичної сили і практичними діями представників влади".

"Свого часу, призначаючи Юлію Тимошенко прем'єр-міністром України Віктор Ющенко вимагав від неї відмовитися від членства в партії "Батьківщина", а тепер міністри уряду Єханурова беруть активну участь у розбудові молодіжного осередку партії влади", - відзначає новостворена організація.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування