Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов прийшов подивитися на Януковича

Середа, 26 жовтня 2005, 11:47

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович переконаний, що очолювана ним партія одержить найбільше голосів у обраній у 2006 році Верховній Раді.

Про це він заяви на прес-конференції в Одесі, повідомляє Радіо "Свобода".

"Соціологічні дослідження нині показують, що Партія регіонів нині на першому місці рейтингу популярності. Ми будемо прагнути утримати це місце під час парламентських перегонів. І ми на це розраховуємо, що нас підтримає наш виборець, бо ми здатні ефективно виконувати державну політику", - зазначив Янукович.

Натомість він відмовився назвати партії, з якими буде співпрацювати Партія регіонів на майбутніх виборах.

"Партія регіонів має власну ідеологію. Усі, хто будуть її поділяти, будуть нашими союзниками. Я зараз не хочу про це багато казати. Ми не будемо ділити на "своїх" і "чужих". Ми будемо шукати, як об’єднувати країну. Але ми будемо застерігати людей від популістів, які свідомо дурять народ", - сказав Янукович.

Янукович заявив, що очолювана ним партія нині працює над створенням в Україні "незалежного інформаційного центру" і пообіцяв, що у разі перемоги на виборах 2006 року Партія регіонів "вирівняє ситуацію і буде захищати інтереси українського канонічного православ’я".

На конференції Партії регіонів були присутні чимало відсторонених від нинішньої влади колишніх чиновників, зокрема, ректор юридичної академії, колишній голова ЦВК Сергій Ківалов.

У середу Янукович відвідує Миколаївську область.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: