Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко займе місце Пинзеника?

Понеділок, 3 жовтня 2005, 18:11

Позачерговий з'їзд партії "Реформи і порядок" 8 жовтня в Києві розгляне кандидатури членів центральної політради партії – екс-віце-прем'єра Миколи Томенка, депутата Верховної Ради Володимира Філенка й екс-заступника держсекретаря Бориса Соболєва на посаду лідера партії замість Віктора Пинзеника.

Про це заявив лідер Вінницької облорганізації ПРП, виконуючий обов'язки мера Вінниці Віктор Козак, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

За його словами, 30 вересня Пинзеник під час їхньої зустрічі підтвердив свій намір залишитися на посаді міністра фінансів і скласти із себе повноваження лідера партії.

"Наскільки мені відомо, саме Томенко, Філенко або Соболєв готові в суботу очолити партію", – сказав Козак.

Як повідомлявся, раніше міністр фінансів, лідер ПРП Пинзеник заявив, що залишається працювати в Кабміні для завершення початих перетворень.

28 вересня Ющенко перепризначив Пинзеника міністром фінансів.

Раніше заступник голови ПРП Томенко прогнозував, що Пинзеник зніме із себе лідерство в партії і вийде зі складу ПРП, у випадку згоди залишитися працювати в Кабміні Юрія Єханурова.

За словами Томенка, 90% членів ПРП виступають проти того, щоб партія працювала в новому уряді.

Томенко також прогнозує, що ПРП візьме участь у виборах Ради в 2006 році в складі блоку Юлії Тимошенко.

Томенко був у Кабміні Тимошенко віце-прем'єром з гуманітарних питань і подав у відставку в день відставки Кабміну Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування