Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луценка подають до суду

Понеділок, 31 жовтня 2005, 11:22

Директор журналу "Папарацци" Валід Арфуш і його брат Омар збираються подати позов до суду про захист честі і гідності на міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"На даний час наші адвокати готують судові позови, спрямовані на захист наших прав. Позови будуть подані в суд не пізніше наступного тижня", - йдеться в заяві Арфушів, переданій їхньою прес-службою в понеділок.

За словами Арфушів, Луценко поширив про них неправдиву інформацію, "стверджуючи, що Генпрокуратура нібито вже більше року розслідує кримінальну справу проти одного з братів Арфуш".

"На цій підставі пан Луценко зробив висновок, що у “братів Арфуш темне минуле”.

"Це неправда", - стверджують вони.

Крім того, за словами братів, міністр розголосив дані досудового слідства, "не маючи на те належним чином отриманого дозволу слідчого".

"Міністр втручається в дії слідчого. Привселюдно, через засоби інформації, висловив свої підозри в тому, що “Арфуші організували підпал самі, щоб, зробити рекламу своєму журналу”. Таке висловлення варто розцінювати, як повідомлення про те, що брати Арфуш вчинили злочин", - йдеться в заяві.

На думку Арфушів, Луценко, по суті, "зробив донос, і слідчий тепер зобов'язаний допитати його стосовно його доносу".

"І, якщо дані, висловлені в доносі не підтвердяться, міністр внутрішніх справ України має відповісти за законом", - стверджують вони.

"Те що, донос виходить від Луценка, варто розцінювати як втручання у слідство, оскільки міністр, вийшовши за межі своїх повноважень, дає слідчому вказівки про те, яку версію варто вважати кращою", - йдеться також у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: