Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма не дзвонив суддям, бо інакше він не Кучма

Вівторок, 4 жовтня 2005, 19:15

Екс-президент України Леонід Кучма вважає, що після зміни уряду ставлення до його родини з боку влади не змінилося.

Про це він сказав журналістам у вівторок.

"Ви знаєте, що я за цей час пережив, скільки інсинуацій і бруду вилили і продовжують виливати, для однієї людини це занадто багато. Я не став втручатися в цю полеміку, бо розумію, що відповідати на всі випади збоку влади в цілому абсолютно недоцільно", - сказав він.

"Читайте газети, дивіться канали, нічого ж не змінилося", - додав екс- президент.

Він також заперечив, що тиснув на суд.

"Я з Верховним судом і Маляренком ні разу ні по телефону, ні взагалі не спілкувався. Ні разу! І вважав би, якби я таке зробив, то я б був не Кучма. Я даю вам слово", - сказав екс-президент.

"А щодо Єханурова, то вибачте, якщо поставили нормальну людину на чолі уряду, яка працювала і в моїй команді, починаючи з замміністра економіки, так хіба це погано? Що він чудовий менеджер і прекрасно розуміється в економіці і глибоко не лізе в політику, то думаю, на цей перехідний період це якраз дуже вдала кандидатура, яку запропонував президент", - додав Кучма.

Як відомо, раніше екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляла, що "Кучма так окріп", що дзвонить суддям і депутатам, щоб вони допомагали захищати інтереси його сім'ї. Водночас соратник Тимошенко Микола Томенко заявляв, що Кучма і його родина повертають контроль над урядом.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування