Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати Тимошенко та Медведчука взялись за Порошенка

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 11:11

Депутати Верховної Ради направили до вищих посадових осіб держави низку запитів та звернень.

Про це під час засідання парламенту у п’ятницю оголосив спікер парламенту Володимир Литвин.

Зокрема, до президента Віктора Ющенка було направлено запит депутатів від СДПУ(о) Володимира Зайця та Леоніда Кравчука, а також позафракційного Степана Гавриша щодо знищення принципів свободи слова, введення цензури та тиску на журналістів в Україні.

Член фракції БЮТ Андрій Шкіль звернувся до прем’єр-міністра Юрія Єханурова із запитом щодо законності використання екс-секретарем РНБО Петром Порошенком працівників Управління державної охорони, а також розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля з кортежу Порошенка, що спричинило загибель людини.

Група депутатів від СДПУ(о) – Володимир Зайєць, Нестор Шуфрич та Ігор Шурма звернулись до генпрокурора Святослава Піскуна із запитом щодо інформації про здійснення тиску Порошенком на голову палат з господарських справ Верховного суду України з метою прийняття необхідного рішення у справі щодо частот телевізійного каналу НТН.

Член фракції Народного Руху України Сергій Олексіюк звернувся до президента щодо злочинного захоплення стратегічних підприємств з виготовлення документів суворої звітності високими державними посадовими особами РНБО, Кабінету міністрів, секретаріату президента. Водночас такий запит підтримано не було.

Також депутати не підтримали запит члена Партії регіонів Василя Горбаля до президента щодо використання службового становища посадовими особами Генеральної прокуратури в частині невиконання доручень президента, наслідком чого є нанесення значних збитків економіці держави.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: