Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Політичних репресій губернаторів не буде

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 12:31

В Кабінеті міністрів створена робоча група, яка має оцінити роботу губернаторів за 9 місяців роботи і внести кадрові пропозиції прем'єр-міністру та президенту.

Про це повідомив віце-прем'єр з регіональної політики Роман Безсмертний під час спілкування з регіональними ЗМІ у п’ятницю.

"Постановою Кабміну визначено 32 статистичні параметри, за якими буде оцінено роботу керівників на місцях. Зараз інформацію аналізує комісія", - зазначив Безсмертний.

"Я хочу попередити: ніякої компанійщини у звільненні і призначенні не буде. Я радив би нікому не розслаблятися, а працювати. А комісія прийме рішення, вивчивши результати", - додав він.

При цьому Безсмертний наголосив, що тема політичної лояльності при оцінці роботи губернаторів не розглядається "і лише оцінюється об’єктивний економічний стан регіонів".

Також віце-прем'єр додав, що рішення у кожному випадку прийматиметься президентом, а комісія і уряд лише подадуть пропозиції.

На питання, чи відомий вже новий претендент на посаду губернатора Дніпропетровської області, яку до цього обіймав Юрій Єхануров, Безсмертний відповів, що кадрову пропозицію комісія не розглядала і не подавала.

Щодо оцінки губернатора Рівненщини Василя Червонія і можливо іншого призначення на цю посаду Безсмертний відповів, що "нічого зараннє святкувати призначення".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: