Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров досягне мети в обмін на гроші на вибори

Середа, 16 листопада 2005, 14:00

Прем'єр Юрій Єхануров упевнений, що бюджет на наступний рік буде прийнятий вчасно.

Свою упевненість він пояснив журналістам тим, що інакше не можна буде почати фінансування виборчої кампанії.

"З першого січня, щоб фінансувати виборчу кампанію, потрібно прийняти бюджет. Поки бюджет не буде прийнятий, фінансувати кампанію ми не маємо права, це всі знають, тому бюджет буде прийнятий", - сказав він.

Єхануров відзначив, що уряд виступає за те, щоб друге читання, заплановане на 1 грудня, було остаточним. Однак, якщо будуть серйозні розбіжності, буде потрібно ще одне читання.

Єхануров відзначив, що виконувач обов'язків голови бюджетного комітету Верховної Ради Людмила Супрун після спільної наради по бюджету сказала, що пропозиції депутатів враховані на 90%.

У той же час, традиційно незадоволеними, за словами Єханурова залишаються аграрні лобі, "хоча, здається, ми їх задовольнили, але завжди мало".

Можливий тиск із боку вугільного лобі, хоча, за словами Єханурова, "начебто, усі питання вирішені". Очікується традиційний тиск лобі місцевих бюджетів, додав він.

Як відомом 15 листопада прем'єр підписав законопроект "Про держбюджет". Документ спрямований у Верховну Раду України для розгляду в другому читанні.

Доходи державного бюджету України на 2006 рік складають 125,8 млрд.грн., витрати - 138,7 млрд.грн., дефіцит - 12,9 млрд.грн., або 2,5% ВВП.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування