Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах вирішив, що влада упевнена і сильна

Середа, 16 листопада 2005, 17:48

Секретар Ради нацбезпеки Анатолій Кінах вважає основним досягненням нової влади уміння визнавати свої недоліки і помилки.

Про це Кінах сказав в інтерв'ю журналістам у середу.

"Ми продемонстрували, що уміємо визнавати помилки. А та влада, що уміє визнавати недоліки і помилки в роботі - ця влада наближається до такої характеристики як мудра, упевнена і сильна влада", - сказав він.

Секретар РНБО також підкреслив, що, незважаючи на труднощі, влада змогла зробити крок до підвищення соціальних стандартів українських громадян, що тепер треба забезпечувати, створюючи конкурентну економіку, сприятливі умови для бізнесу і нові робочі місця.

Говорячи про майбутні парламентські вибори, він відзначив, що в цьому питанні громадяни України одержали великий досвід, і той, хто думає, що "просто так проскочить у наступний парламент - помиляється", оскільки люди будуть вивчати списки, дивитися на кожне прізвище і голосувати свідомо.

На думку Кінаха, громадяни України придбали "величезний досвід, хоча і з часткою розчарування, яке пов'язане з тим, що очікування не відповідали реаліям", однак цей досвід дає людям можливість "глибше оцінювати ситуацію".

Секретар РНБО також підкреслив, що попереду "набагато більше роботи, ніж було раніше, проблем залишається багато, іспит влади продовжується, і треба вести чесний діалог з людьми, робити все, щоб виправдати реальними результатами очікування людей".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...