Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартиненко хоче відкласти похорон

П'ятниця, 18 листопада 2005, 09:42

Заступник голови "Народного Союзу Наша Україна" Микола Мартиненко заявляє, що конфлікти в керівництві партії не призведуть до її розколу.

"Тим, хто готувався до наших політичних похорон, порадив би відкласти цей скорботний захід на тривалий час", - сказав Мартиненко в інтерв'ю газеті "Факты".

За його словами, у результаті конфліктної ситуації, що виникла на з'їзді НСНУ, "партія ще більше зміцніла". "У нас з'явилося справжнє відчуття ліктя", - додав він.

"Відкрита і чесна дискусія на з'їзді засвідчила, що партія Віктора Ющенка "Наша Україна" відбулася як демократична і впливова політична сила", - сказав Мартиненко.

Водночас він зазначив, що, "дійсно, після добре підготовленої опонентами інформаційної атаки у деяких членів партії виникли певні питання, але з'їзд дав на них вичерпні відповіді".

"Ніякого конфлікту не було. Була гостра публічна дискусія. Тональність гострої і публічної розмови на з'їзді задав почесний голова нашої партії президент Віктор Ющенко, коли заявив, що партії необхідний "момент істини", - сказав Мартиненко.

Він також знову висловив думку, що Ющенко повинен очолити список НСНУ на виборах.

"Я переконаний, що лідерство Віктора Ющенка у виборчому списку блоку на основі "Нашої України" здатне консолідувати й об'єднати всі політичні сили, що виступають за реалізацію програми президента", - сказав Мартиненко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування