Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арфуш знайшов підпалювача машини і зізнався у ціні фото Андрія Ющенка

Субота, 19 листопада 2005, 15:02

Видавець журналу "Папарацци" Валід Арфуш заявляє, що знайшов одного з організаторів підпалу його автомобіля "Бентлі", готового дати свідчення в суді.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда в Україні", опублікованому в суботу.

"Нам вдалося знайти свідка, який готовий давати свідчення в суді. Він був одним з організаторів підпалу - його просто змусили так вчинити", - сказав Арфуш.

Він також розповів про результати роботи швейцарського детектива, запрошеного в Україну для розслідування цієї справи. За словами Арфуша, цей чоловік працює в Україні не вперше і йому допомагає двоє українських адвокатів.

"Вони багато чого дізналися. Зокрема з'ясували, що за півтора місяці до підпалу моєї машини Андрій Ющенко попросив одну впливову людину зробити все можливе, щоб "Папарацци" не публікували компрометуючі його фотографії. І той відповів: "розберемося", але нічого не зробив", - розповів видавець.

"Тоді син президента звернувся по допомогу до дуже потужного політика. Він подзвонив мені і сказав: "Хочеш моєї поради? Не поміщай компрометуючі фотографії. Затримай друк, зміни обкладинку, і ти станеш кращим у країні", - говорить він.

Арфуш відмовився назвати ім'я того, хто дзвонив, але дав журналістові послухати запис телефонної розмови. Голос здався журналістові схожим на голос Віктора Ющенка, однак якість запису була поганою.

"Швейцарському детективу вдалося з'ясувати, що в організації підпалу брали участь люди з оточення молодшого Ющенка, а безпосередніми виконавцями стали їхні підлеглі. Один спостерігав за тим, що відбувається з вікна будинку навпроти, інші троє підійшли до автомобіля, розбили скло і кинули в салон пластиковий бак з бензином і петарду", - розповів він.

Коментуючи слова міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про те, що проти братів Арфушів порушено кримінальну справу, видавець "Папарацци" сказав, що "Юрій Віталійович дуже зайнята людина і, певно, просто не розібрався в ситуації".

"Дійсно, один з наших колишніх компаньйонів звернувся з заявою в управління міліції Шевченківського району столиці, стверджуючи, що ми з Омаром не повернули йому гроші. Але правоохоронці провели попереднє розслідування, з'ясували, що він бреше, і відмовили йому в порушенні кримінальної справи, підкресливши, що не знайшли складу злочину в діях братів Арфушів", - сказав він.

Арфуш також розповів, що представники журналу не вели "полювання" за сином президента в Туреччині.

"Просто один раз до нас у редакцію прийшла людина і запропонувала купити в неї ці фото. Ми погодилися", - сказав він, відзначивши, що за фото довелося заплатити п'ять тисяч доларів.

Арфуш розповів, що зараз їздить на чорному джипі. "Таких автомобілів у Києві багато: якщо захочуть підпалити, нехай спочатку з'ясовують, що це саме моя машина", - сказав він.

На питання, чи правда, що ще до підпалу "Бентлі" потрапив в аварію, Арфуш сказав: У мене було три машини такої марки. І друга, дійсно, побувала в ДТП".

"Два роки тому (це сталося зимовим ранком) мій охоронець прогрівав автомобіль і вирішив, сівши за кермо, "змотатися" у ларьок за цигарками. Їхав він дуже швидко, на льоду машину занесло, і вона врізалася в міліцейське авто. У результаті міліціонер, що знаходився за кермом, загинув. А мій горе-охоронець три тижні пролежав у комі", - розповів він.

Як відомо, нещодавно "Українська правда" опублікувала можливий план дискредитації Ющенка через братів Арфушів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: