Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія просить не плутати любов з ранковою ерекцією

Четвер, 24 листопада 2005, 13:27

Екс-міністр з надзвичайних ситуацій Давид Жванія вважає, що деякі політики призначили себе "брендом революції, а інших антибрендом".

Про це він заявив у четвер, повідомляє прес-служба Жванії.

"Щирий Майдан буває у людини один раз у житті, як водохрещення", - вважає він.

"Ця трибуна не для того, щоб пояснювати, кому з ким і заради чого блокуватися на парламентських виборах. Тим більше, розподіляти порядок виступів так само прискіпливо, як місця в списку", відзначив Жванія.

"Покрасуватися перед телекамерами і сказати, що це свято назавжди залишиться в моєму серці? Не треба плутати любов з ранковою ерекцією", - заявив він.

На його думку, коли "щось дуже брудно впарюють, то ти робиш навпаки".

"Так було рік тому, при колишньому режимі - йому не вдалося впарити нам свою маріонетку. І це була наша загальна перемога. Але деякі політики, на жаль, призначили себе "брендом революції", а інших -"антибрендом". Це брудна метушня, це брутально, а бруд, як би він не був "упакований", народу України не впарити", - заявив він.

"Варто пам'ятати що, розкидаючись принципами, принциповість не посієш. До відома політичної еліти - політтехнології вчорашнього дня сьогодні вже не спрацьовують", - заявив він.

На його думку, тепер треба працювати без політтехнологій. "Народ уже не чекає від політиків чуда, а тільки чекає, щоб вони перестали чудити", - заявив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування