Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КЛИЧКО ВИРІШУЄ, З КИМ ПІТИ НА ВИБОРИ

П'ятниця, 25 листопада 2005, 10:58

 Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко не виключає можливості висування своєї кандидатури на посаду мера Києва.

"Я не виключаю можливості висування. Я – киянин, живу у Києві і люблю це місто. Моє майбутнє і майбутнє своїх дітей я хочу пов’язати з Києвом і Україною", - сказав він на прес-конференції у п’ятницю в Києві.

Кличко також сказав, що впродовж своєї спортивної кар’єри він мав багато контактів з впливовими українськими політиками, які можуть "слугувати на благо Україні і Києву". "Якщо кияни мене підтримають, можливо, я буду балотуватися", - сказав він.

Водночас Кличко зазначив, що поки не може чітко дати відповідь щодо свого можливого мерства. За його словами, він ще офіційно не зустрічався з цього приводу з нинішнім мером Олександром Омельченком.

"У нас з Олександром Олександровичем дуже дружні стосунки, але ми обговорювали це питання лише у приватній розмові, яку я не можу коментувати. Коли така розмова відбудеться офіційно, я обов’язково це прокоментую", - сказав він.

Також, за словами Кличка, він не виключає, що братиме участь у парламентських виборах 2006 року.

"Я вже веду переговори з деякими політичними силами. Я вивчав можливості висунення своєї кандидатури. Я сподіваюсь, що ті демократичні сили, які стояли пліч-о-пліч на Майдані об’єднаються, і тоді я зможу висунути свою кандидатуру від єдиного блоку демократичних сил", - сказав він.

Як стало зрозуміло зі слів Кличка, переговори з ним вели як "Народний Союз Наша Україна", так і Блок Юлії Тимошенко. Він також зазначив, що для нього стало несподіванкою "штучне роз’єднання" цих двох політичних сил.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування