Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати назвали Мартиненка чистим

Четвер, 3 листопада 2005, 15:42

Парламентська слідча комісія з питань корупційного скандалу вирішила припинити дії щодо Миколи Мартиненка через відсутність підстав для його звинувачень.

Про це повідомляє прес-служба Мартиненка у четвер, зазначаючи, що він взяв участь у роботі комісії і "вичерпно відповів на всі питання щодо звинувачень Олександра Зінченка та інших осіб".

Як повідомляє прес-служба, підставами для такого рішення комісії стала офіційна інформація Генпрокуратури та СБУ про відсутність у них будь-яких даних, що могли б бути підставою для звинувачень Мартиненка, а також аналогічні дані самої комісії.

Крім того, у відповідь на звернення комісії екс-голова СБУ Олександр Турчинов заявив, що "не має претензій" до Мартиненка. А Зінченко, згідно з інформацією, що прозвучала на засіданні комісії, "не наполягав на своїх звинуваченнях" щодо Мартиненка.

"В результаті дане рішення буде включене також в загальний звіт комісії, який буде оголошений на засіданні Верховної Ради", - йдеться у повідомленні.

Мартиненко назвав такі результати роботи комісії "цілком прогнозованими через відсутність будь-яких підстав для звинувачень на свою адресу та наголосив на політичних причинах таких звинувачень".

Мартиненко сказав, що "найкращим способом завершення цього конфлікту" було б вибачення з боку Зінченка та "визнання ним того факту, що його заяви на адресу Мартиненка були недостовірними".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:50
Уряд Португалії не планує репарацій за вчинки попередників колоніальної доби
09:37
Готель, атакований в Миколаєві, нещодавно відновився після обстрілу в 2022 році – Кім
09:24
У Польщі думають змінити підхід до підготовки "активного резерву" армії
09:10
Окупанти заявили про збиття 17 БПЛА над Росією, частину - біля нафтобази
09:01
Виставка досягнень книжкового господарства. В Києві відкрили ще один фестиваль книги
08:54
Італія викликала посла Росії через привласнення майна "дочки" італійської компанії
08:40
Херсонщина: росіяни влучили в об’єкт критичної інфраструктури та навчальний заклад
08:30
Що варто знати про Страсний тиждень: звичаї та церковні традиції
08:22
Росія знову втратила понад тисячу військових за добу
08:15
Скелетоніст Гераскевич: Якщо ми будемо слухати все, що хоче МОК, тоді будемо бачити російських терористів на спортивних змаганнях
Усі новини...