Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи будуть ночувати біля Леніна

Субота, 5 листопада 2005, 15:07

Центральний комітет Компартії і Київський міськком КПУ заявляють, що до них надійшла інформація про підготовку на 6-7 листопада провокацій з боку ультраправих і націонал-соціалістичних організацій.

Як говориться в заяві партії, розповсюдженій у суботу, у зв'язку з цим ЦК КПУ, Київський міськком партії і Союз радянських офіцерів організує цілодобові пости біля пам'ятника В.І. Леніну на Бессарабській площі.

Компартія звертається до київської міської влади і правоохоронних органів із закликом не допустити провокацій з боку як ліво- так і праворадикальних сил, забезпечити конституційне право громадян України на свободу слова, мітингів і демонстрацій.

Водночас управління зв’язків з громадськістю МВС у п’ятницю повідомило, що Шевченківський районний суд Києва частково задовільнив позов Київської міськдержадміністрації щодо обмеження масових акцій 7 листопада.

Зокрема, обмежено проведення Київським міськкомом КПУ мітингу на Майдані Незалежності, ходи учасників по проїжджій частині вул. Хрещатик до пам’ятника Леніну.

Також Політичній партії УНА обмежено проведення заходів на Арсенальній площі, Бессарабській площі та біля пам’ятника В.Леніну, політичній партії Народний Рух України за єдність – масової акції біля пам’ятника В.Леніну, ініціативній групі громадян – збору з 08.30 до 09.30 учасників на Арсенальній площі.

МВС повідомляє, що ним вжито додаткових заходів, спрямованих на упередження можливого ускладнення обстановки, недопущення порушень конституційних прав і свобод громадян України.

Зокрема, в ГУМВС України в м. Києві передбачено залучення необхідної кількості працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх справ МВС України для посилення охорони громадського порядку, безпеки руху, надання необхідної технічної, іншої допомоги, запобігання надзвичайним подіям в місцях проведення масових заходів.

Максимально посилено охорону громадського порядку на вулицях та в інших громадських місцях, біля приміщень органів державної влади та органів місцевого самоврядування, особливо важливих об’єктів та об’єктів життєзабезпечення населених пунктів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування