Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко окрилений успіхом і обіцяє гроші

Субота, 5 листопада 2005, 18:27

Президент Віктор Ющенко обіцяє, що до кінця 2006 року мінімальна пенсія становитиме 400 гривень.

Про це він сказав у радіозверненні до народу, що транслювалося у суботу.

"Планується, що з першого січня 2006-го року мінімальна пенсія становитиме вже 350 гривень, а до кінця року сягне 400 гривень", - сказав він.

Ющенко нагадав, що бюджет 2006 року "повинен стати не бюджетом проїдання, а бюджетом розвитку".

Він відзначив також, що чесний продаж "Криворіжсталі" став серйозним успіхом нового уряду в поверненні довіри інвесторів до України.

"Моя команда довела, що вона виконує передвиборчу програму. Рік тому я обіцяв, що ми повернемо державі "Криворіжсталь", а потім в умовах прозорого конкурсу проведемо повторну приватизацію, яка принесе рекордну суму в український бюджет", - сказав президент.

Він відзначив, що створена робоча група, яка працює над планом оптимального використання коштів, отриманих від приватизації.

"Мільярди гривень мають піти на проекти розвитку. Серед пріоритетних проектів – сфера енергозбереження, кредитування сільського господарства, будівництво нових мостів і метро, проекти у сфері комунального господарства, високі технології. Кожна копійка, отримана від продажу комбінату, має працювати на розвиток економіки", - наголосив Ющенко.

"Успіх продажу "Криворіжсталі" окрилює. Увага інвесторів свідчить, що зростає довіра до ділового клімату в Україні. Нас сприймають як стабільного і надійного партнера, від нас більше не чекають непередбачених заяв чи різких поворотів", - підкреслив президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування