Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не отримала б нагороду без Ющенка?

Понеділок, 7 листопада 2005, 12:16

Депутат з фракції "Наша Україна" Борис Безпалий заявляє, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко була удостоєна нагороди "людина року" як соратниця президента Віктора Ющенка.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам, коментуючи заплановане на понеділок вручення екс-прем'єру в Посольстві Польщі головної нагороди XV Економічного Форуму в Криниці. повідомляє прес-служба НСНУ.

"Я був учасником Економічного Форуму в Криниці. На той момент, а саме на початок вересня, було вирішено присудити нагороду Форуму Україні в особі її тодішнього прем’єра Юлії Тимошенко. У такий спосіб була оцінена "помаранчева" команда і Тимошенко як соратниця Віктора Ющенка", - сказав Безпалий.

"Прикро, що Юлія Володимирівна відмовилася від тієї позиції, за яку вона отримала таку високу нагороду, і пішла з команди президента – з тієї команди, робота якої була так високо оцінена", - підкреслив він.

На думку, Безпалого, ця урочистість для Юлії Тимошенко є "приводом переосмислити позицію, яку вона займає останнім часом, і замислитись над тим, що ще не пізно зробити практичні висновки".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: