Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов обізвав Ющенка спекулянтом з роздвоєнням особистості

Середа, 9 листопада 2005, 10:22

Голова партії "Нова демократія" Євген Кушнарьов заявляє, що президент Віктор Ющенко спекулює на настроях однієї частини України.

Так він прокоментував висловлення Ющенка про необхідність притягнення до відповідальності людей, звинувачуваних у сепаратизмі, повідомляє його прес-служба в середу.

"Президент усе більше занурюється в передвиборчу тематику і намагається спекулювати на настроях однієї частини України, забуваючи, що така його позиція рік тому привела до фактичного розколу і ледве не спровокувала громадянське протистояння в Україні", - сказав Кушнарьов.

"Така політика не просто безвідповідальна, вона вибухонебезпечна", - додав він.

Кушнарьов також зазначив, що "це вже не перший випадок роздвоєння особистості в нашого президента".

"Усього кілька тижнів тому при затвердженні Юрія Єханурова у Верховній Раді Ющенко заявив, що політичних переслідувань в Україні більше не буде, а сьогодні дає пряму вказівку Генпрокуратурі активізувати боротьбу з так званим сепаратизмом", - сказав він.

Кушнарьов закликає опозицію "позбутися будь-яких ілюзій щодо можливості рівноправного і конструктивного діалогу з президентом".

"Необхідно, спираючись на підтримку виборців, одержати право самим формувати внутрішню і зовнішню політику країни", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування