Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Засуха каже, що її вигнали через партію Ющенка

Середа, 9 листопада 2005, 13:33

Лідер Селянської партії України, депутат Верховної Ради Тетяна Засуха (позафракційна) вважає незаконним рішення президії вищої ради СелПУ про її виключення з партії.

Про це вона сказала на прес-конференції.

З її слів, внутрішньопартійний конфлікт спровокував заступник голови СелПУ Сергій Довгань для реалізації власних політичних амбіцій і входження партії в "Народний союз Наша Україна".

Зі слів Засухи, відповідно до статуту партії лише голова скликає й веде засідання президії вищої ради партії.

"Серед моїх однопартійців там були лише Довгань і кілька його прихильників. Всі інші - це сторонні люди з вулиці", - підкреслила Засуха.

Вона зазначила, що є главою партії до проведення з'їзду, й залишається в силі рішення вищої ради партії від 10 жовтня про підтримку Партії регіонів.

За її словами, лише Партія Регіонів є “перспективною політичною силою, за якою майбутнє”.

“У нас ведуться на сьогодні переговори з Партією регіонів про співпрацю між нашими двома партіями. Моє особисте питання сьогодні не стоїть на першому місці порівняно з партією і порівняно з тими проблемами, які є на селі”, - зазначила Засуха.

За її словами, присутність її прізвища у цьому списку залежатиме “від рішення як “регіонів”, так і Селянської партії”.
8 листопада президія вищої ради СелПУ обрала Довганя виконуючим обов'язки голови партії й виключила Засуху із СелПУ.

Як повідомлялося, 19 липня 2004 року одностайним рішенням делегатів 5-го з'їзду СелПУ Засуха замінила Довганя на посаді лідера партії у зв'язку із призначенням його головою Херсонської обласної державної адміністрації.

До свого обрання лідером СелПУ Засуха була членом Народної аграрної партії, однак вона й депутати Ради Михайло Зубець й Олег Каратуманов були виключені з НАПУ за невиконання рішення партії про вступ депутатів-членів НАПУ в її парламентську фракцію.

Українські новини, УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування