Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко прийде на Майдан і приведе Тимошенко?

Середа, 9 листопада 2005, 14:04

Екс-віце-прем’єр Микола Томенко збирається прийти 22 листопада на Майдан Незалежності на святкування річниці помаранчевої революції.

"Звичайно. Для Юлії Тимошенко, Олександра Зінченка, Олександра Турчинова, Миколи Томенка не стоїть питання, йти чи не йти. Для нас стоїть питання, що робити на Майдані", - сказав він в інтерв’ю Бі-Бі-Сі.

На його думку, святкування Майдану не повинно перетворитися "на шоу одного чи трьох акторів".

"Треба сказати, що якщо ми не виправимо допущених помилок, то наступного разу такий шанс випаде Україні нескоро. Тому Майдан у свою першу річницю має стати, скоріше, місцем реалістичного підведення підсумків, аніж місцем для шоу з пивом і концертними групами", - сказав Томенко.

Крім того, він вважає, що на першу річницю помаранчевої революції українська влада повинна прийти "з вибаченнями за те, що не змогла зробити того, що обіцяла".

"За нашими опитуваннями, 15% киян хотіли би прийти на Майдан, бо це їхнє свято, а не свято української влади. І абсолютна більшість людей проти шоу в цей день", - додав Томенко.

Як відомо, нещодавно Томенко сказав, що співробітники СБУ повідомили йому, що він нібито є у списку тих політиків, яких не слід пускати на сцену у річницю революції.

Водночас, згідно з результатами репрезентативного телефонного опитування мешканців Києва InMind, 18,1% киян хотіли б бачити Томенка на Майдані у річницю революції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування