Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка висувають в депутати

Субота, 3 грудня 2005, 13:40

Президент Віктор Ющенко буде висунутий від партії "Народний Союз Наша Україна" першим номером передвиборчого списку на вибори 2006 року.

Про це повідомив член ради партії Юрій Павленко журналістам у Києві у суботу.

"Список партії очолить Віктор Ющенко. А вже далі він визначатиметься – чи піде він за списком Блоку "Наша Україна" на вибори", - сказав Павленко.

Він підкреслив, що такою є позиція партії "Народний Союз Наша Україна" – щоб її список очолював почесний голова Ющенко.

Павленко додав, що зараз точаться у партії дискусії, чи повинні балотуватися за списком міністри та губернатори – члени НСНУ.

"Моя позиція – міністрів потрібно ввести в список, а потім кожний з них має визначатися", - додав Павленко, який очолює міністерство з питань молоді та спорту.

За інформацією "Української правди", вимога до міністрів і губернаторів не балотуватися до парламенту була висунута президентом Віктором Ющенком.

З'їзд НСНУ почався у суботу в Києві із запізненням на 3 години, яке пояснили поганими погодними умовами, що завадили доїхати до Києва делегатам зібрання.

На з'їзді має бути затверджений список партії, який пропонуватимуть з'їзду Блоку Ющенка "Наша Україна" на формування загального передвиборчого списку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування