Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич нагадав Ющенку і Луценку про давньоримських диктаторів

П'ятниця, 30 грудня 2005, 10:10

Член партії СДПУ(о) Нестор Шуфрич звинуватив нинішню владу в інсценуванні подій чотирирічної давнини щодо своїх політичних опонентів і заявив, що вона буде відповідати за те, що роблять сьогодні з українським народом.

Про це повідомила прес-служба СДПУ(о).

"Замість того, щоб займатися "полюванням на відьом", сьогоднішня влада, і Луценко зокрема, повинні були б розібратися в тих злочинах, що були зроблені проти українського народу владою протягом останнього року", - говориться в заяві.

"Я розумію імперські замашки Ющенка з його поплічниками, типу Луценка, і те, що їм сьогодні, щоб відвернути увагу народу від власних проблем, необхідно подати видовище у вигляді переслідування представників опозиції, які не бояться говорити правду про злочини влади", - сказав Шуфрич.

"Але я хочу нашим новоспеченим володарям нагадати принцип давньоримських диктаторів, що, крім видовищ, тирани ще й годували свої народи, а то будь-яка вистава важко сприймається на голодний шлунок", - додав він.

Як відомо, у четвер був затриманий один з підозрюваних у фальсифікації результатів виборів 2002 року у Верховну Раду Олександр Котькалов.

Котькалов разом з тодішнім керівником передвиборчого штабу кандидата в депутати Нестора Шуфрича Юрієм Косвіним під час виборів 2002 року організовували підкуп виборців 201 округу.

За даними слідства, вони виплачували виборцям грошові кошти в розмірі 20 грн. кожному.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: