Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Газпром" раніше Путіна відповів Ющенку

П'ятниця, 30 грудня 2005, 15:46

"Газпром" вважає неприйнятною пропозицію президента про заморожування цін на російський газ до 10 січня, заявив прес-секретар глави "Газпрому" Сергій Купріянов.

"Вони хочуть заморозити ціни на десять днів січня, потім захочуть ще на десять", - сказав офіційний представник "Газпрому".

Як пояснив Купріянов, у п'ятницю глава "Газпрому" Олексій Міллер озвучив позицію компанії, і вона залишається незмінною.

Раніше президент Віктор Ющенко запропонував заморозити ціни на російський газ до 10 січня, коли відновляться переговори з газової проблеми.

"Президент пропонує доручити "Нафтогазу України" і "Газпрому" разом із запрошеними міжнародними експертами протягом першої декади січня завершити переговори і підписати контракт. До завершення цих переговорів і підписання контракту оголосити мораторій на підвищення цін і тарифів", - говориться в повідомленні прес-служби президента.

У той же час Росія 1 січня о десятій годині ранку повністю припинить постачання газу українським споживачам, якщо на той час не буде підписаний контракт. Про це неодноразово заявляв голова "Газпрому".

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...