Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко знайшов привід не вибачатися перед Третьяковим

Понеділок, 5 грудня 2005, 13:52

Екс-держсекретар Олександр Зінченко заявляє, що Печерський районний суд Києва задовольнив позов колишнього першого помічника президента Олександра Третьякова лише частково.

"У частині, де наводиться одна з фундаментальних тез, висловлених мною в ході прес-конференції 5 вересня цього року, що "…вони цинічно і системно реалізують свій сценарій використання влади у власних цілях", суд відмовив у задоволенні позовної вимоги, чим, фактично, підтверджено правомірність моєї оцінки…", - цитує слова Зінченка його прес-служба.

Він також зазначив, що суддя, яка розглядала позов Третьякова проти Зінченка, відмовила його представникам "у задоволенні усіх суттєвих клопотань та запитів, у тому числі і про відвід складу суду".

За словами Зінченка, його адвокати вже розпочали процедуру оскарження рішення, зокрема у частині про визнання недостовірною інформацію, розповсюджену ним 5 вересня 2005 року.

Як відомо, 25 листопада Печерський суд задовольнив вимогу Третьякова щодо спростування недостовірної інформації, поширеної Зінченком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: