Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин любить цілуватися з усіма, з деякими – з особливим задоволенням

П'ятниця, 9 грудня 2005, 13:04

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що запорукою чесних виборів можуть стати переслідування порушників виборчого закону під час президентських виборів 2004 року.

Про це Литвин заявив у п'ятницю у Кіровограді, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Тепер якщо людину будуть примушувати зробити те чи інше порушення, я думаю, вона 10 разів подумає, перш ніж зробити той чи інший крок, ту чи іншу дію", - зазначив Литвин.

На питання, якими б він хотів бачити вибори 2006 року, Литвин відповів: "Я б хотів, щоб вони були чистими, прозорими, демократичними".

У той же час спікер підкреслив, що його насторожує той факт, що у виборчій кампанії парламентських виборів збираються брати участь чинні міністри, а також високопосадовці держави.

Литвин додав, що йому сподобалася фраза депутата Сергія Соболєва, який сказав, що "найкраща гарантія демократичності виборів - це відсутність у виборчих списках президента України".

За словами спікера, однією з вагомих гарантій і доказів відсутності адміністративного тиску повинні стати кроки з "проріджування прополки суцільної згуртованості рядів у списках партій".

На питання, з ким має намір блокуватися його політична сила в майбутньому парламенті, Литвин відповів: "Мене як особистості усі влаштовують. Я із задоволенням з усіма цілуюся, з деякими - з особливим задоволенням".

За словами спікера, він готовий блокуватися будь з ким, "навіть з чортом", якщо йтиметься про створення стійкої парламентської більшості і формування уряду, який працюватиме на інтереси України.

При цьому, додав Литвин, він не має наміру об'єднуватися з політичними силами, що спрямовують свої зусилля на розподіл посад у керівництві країни.

На питання, чи буде в списку Народного блоку Литвина прізвище депутата Ігоря Шарова, спікер підкреслив, що питання про формування виборчого списку буде вирішуватися на з'їзді.

У той же час, за його словами, він хотів би, щоб список блоку був таким, щоб було неможливо навішати ярлики на тих, хто в ньому буде заявлений.

На питання про обвинувачення на його адресу з боку екс-майора держохорони Миколи Мельниченка, Литвин відповів: "Це жалюгідне прикриття справжніх організаторів цієї акції".

"Я думаю, недовго залишилося чекати, коли відкриється істина, і тоді піде таке, що мало не здасться", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: