Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко проміняв парламент на ополонку і Порошенка

Четвер, 19 січня 2006, 11:53
Президент Віктор Ющенко взяв участь у святкуванні Водохрещі та скупався у ополонці.

фото Михайла Лазаренка
фото Миколи Лазаренка
"Божественна літургія та Велике освячення води відбулися у козацькій церкві Покрови Пресвятої Богородиці, що у парку "Відрадний" у Києві", - повідомляє прес-служба глави держави.

Разом з президентом на Богослужінні були присутні прем'єр-міністр Юрій Єхануров, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, міністр аграрної політики Олександр Баранівський, інші урядовці та мер Києва Олександр Омельченко.

Після завершення освячення "Ющенко набрав з ополонки у водоймищі неподалік церкви свяченої води, а потім, згідно з народним звичаєм, викупався у хрещенській воді". За словами прес-служби, "для президента купання на Водохрещу є вже доброю традицією".

"До ставка вела посипана соломою доріжка, по якій мали пройти усі, хто хотів купатися. Крім президента, у крижаній воді скупалися також прем'єр Єхануров, міністр культури та туризму Ігор Ліховий, міністр з питань надзвичайних ситуацій Віктор Балога, мер Києва Омельченко, голова Держподаткової адміністрації Олександр Кіреєв", - повідомляє прес-служба.

У той же час депутат Микола Катеринчук розповів: "Сьогодні на зустрічі керівництва "Нашої України" нам запропонували скупатися в ополонці. Мені стало цікаво, куди їхати, але я так і не зміг з'ясувати. Сам я купатися не збирався, але хотів подивитися, як це робитимуть інші".

За його словами, окунання в ополонку розтягнули на кілька годин, щоб усі охочі міністри й політики могли це зробити.

фото Миколи Лазаренка
Пізніше Ющенко разом з Омельченком та Петром Порошенком взяв участь у святкувані Водохрища у Гідропарку, повідомляє УНІАН.

Як відомо, на 12:30 президента чекали на спільне засідання Верховної Ради. Однак станом на пів на першу в парламенті продовжувалася погоджувальна рада з представниками президента. Деякі депутати сумнівалися, що президент прийде в четвер у парламент.

Українська правда

Новину та фоторепортаж про святкування Водохрещі Віктором Януковичем дивіться тут

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...