Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича теж є умова для повернення Єханурова

Четвер, 19 січня 2006, 13:03

Фракція "Регіони України" готова підтримати скасування постанови Верховної Ради про відставку уряду, якщо зі складу Кабінету міністрів вийдуть міністри, що балотуються в парламент, а також ті, які "не ефективно працюють".

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович в інтерв'ю журналістам у четвер у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Умова одна - коли в парламенті будуть розглянуті питання щодо деяких міністрів, які сьогодні не працюють, які займаються тільки виборами, вони в списках, потрібно щоб вони пішли і займалися виборами", - заявив він.

"Також ті міністри, що не працюють ефективно, потрібно обговорити, потрібно зробити рейтингове голосування в парламенті і також прийняти рішення", - сказав Янукович.

Коментуючи можливе відвідування парламенту президентом Віктором Ющенком і прем'єр-міністром Юрієм Єхануровим для обговорення ситуації в країні, лідер Партії регіонів підкреслив, що "цей діалог мав розпочатися, як тільки виникла проблема з урядом, з тими переговорами, що, фактично, принизили нашу країну і поставили її економіку в складну ситуацію".

"Коли парламент відреагував на цю ситуацію, президент мав зробити висновки, а не з'ясовувати відносини з парламентом", - сказав Янукович.

Раніше Блок Юлії Тимошенко також погодився підтримати скасування постанови про відставку уряду за умови денонсації угоди між "Нафтогазом" і "Газпромом" про постачання газу і звільнення причетних до її підписання чиновників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування