Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі образилися на "Пору", яка захотіла їх посадити

П'ятниця, 20 січня 2006, 15:21

Печерський районний суд зобов’язав Центрвиборчком оголосити попередження кандидатам у депутати від Громадянського блоку "Пора-ПРП" Андрію Юсову і Євгену Золотарьову.

Як повідомляє прес-служба "Пори-ПРП", причиною позову громадянина Садикова до суду стала листівка "ПОРА спитати: чому вони не сидять?", яка "порушила виборчі права громадянина Садикова та охоронювані законом його інтереси щодо участі у виборчому процесі".

"Знову, як і в уже призабуті часи Кучми, суди виносять рішення на користь своїх "улюблених" політичних сил", - йдеться у повідомленні.

Побачену громадянином Садиковим листівку "ПОРА спитати", на якій зображені портрети Януковича, Ківалова та Кучми, Печерський районний суд визнав "фактом порушення його виборчих прав".

Як пояснив сам позивач, "листівка тисне на його волю і дискредитує в його уявленні чільників Партії регіонів, на ній зображених".

Як зазначає прес-служба, суд "з незрозумілих міркувань" не взяв до уваги той факт, що згадану листівку виготовила і розповсюдила не партія, а громадянська організація "Пора".

У повідомленні також сказано, що "Пора" та кандидати у депутати Юсов і Золотарьов подали апеляційну скаргу до Вищого адміністративного суду.

На думку представників партії, суд своєю постановою "знівелював прагнення українського народу побудувати в Україні правову державу", прийнявши до впровадження позовну заяву особи, "яка анітрохи не могла постраждати від дій, що нібито десь-колись були "неправомірною агітацією".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування