Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ангел Засухи не врятував її від збройного нападу

Середа, 25 січня 2006, 19:23

Депутат Тетяна Засуха заявляє, що в середу вночі невідомі здійснили озброєний напад на її будинок.

Про це йдеться у заяві Засухи, повідомляє УНІАН.

За словами Засухи, в середу близько третьої години ночі за її відсутності до адміністративного будинку в селі Ковалівка Київської області, у якому знаходиться її громадська приймальня, і в якому орендує кілька кімнат агрофірма "Світанок", "вдерлося троє озброєних невідомих у масках".

"Проламавши голову кількома ударами молотка одному з охоронців будинку і погрожуючи вогнепальною зброєю та електорошоком іншому, злочинці намагалися проникнути у внутрішні приміщення будинку. Однак, завдяки рішучим діям охоронця, який вчинив опір нападникам і оперативно викликав допомогу, невідомі втекли", - сказано у заяві.

Засуха наголошує, що цей злочинний напад нагадує їй минулорічні події у с. Ковалівка, "коли правоохоронці без санкції на обшук вже вдиралися до адмінбудинку", вилучивши при цьому усі документи, а "спецназівці" штурмували її приватну садибу".

Також депутат звертає увагу громадськості, що невідомі організували злочинний напад на будинок в ніч на велике християнське свято Святої Великомучениці Тетяни, яка є і її ангелом-охоронцем.

У зв’язку з цим Засуха вважає, що організатори цього злочину хотіли якщо і "не зламати її морально", то завдати їй "відчутного морального удару".

У зв’язку з цим Засуха категорично вимагає від керівництва обласних органів МВС та СБУ у Київській області, куди передасть відповідні заяви, оперативно провести розслідування цього інциденту та притягнути його організаторів до кримінальної відповідальності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування