Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний думає, що Тимошенко – це технологічний проект

П'ятниця, 27 січня 2006, 13:01

Керівник виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний вважає, що всі партії і блоки, окрім "Нашої України", є технологічними.

"За винятком НСНУ, це партії технологічні, тобто партії як виборчі технології", - сказав він на презентації виборчої кампанії "Нашої України" у п’ятницю.

Говорячи про відмінності Блоку від інших партій, Безсмертний зазначив:

"Партія має бути насамперед народною, народність партії – це її посередництво між суспільством і владою, і ми ставимо перед собою завдання виконати цю ключову функцію, і саме це відрізняє нас від інших партій".

На запитання, чому рекламна кампанія "Нашої України" будується не на здобутках, а на протиставленні однієї політичної сили іншій, Безсмертний відповів, що протиставлення є "сутністю нинішнього поточного політичного моменту, головною ключовою парадигмою".

"Це помаранчеві і сині, причому це не ваша видумка, це використовується і в рекламі інших політичних сил. Візьміть, наприклад, рекламні ролики Блоку Литвина. Там ця парадигма зберігається", - сказав він.

На думку Безсмертного, рекламна кампанія має "чітко відновити відчуття Майдану", оскільки суспільство "боїться повернення до вчорашнього".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування